
Julemeny 2016
Kalde retter:
Spekemat:
- serrano skinke
- chorizo
- salsicce piccante
Ost:
- hvitmuggost
- roquefort
Vegetar:
- ovnsstekte paprika
- pærer, mandariner og nøtter
- rødkålsalat
- oliven
- appelsin-aioli
Brød:
- focaccia
- sveitsisk hveteflette (inkl smør)
Varme retter:
Kjøtt:
- Philipps urterkjøttboller
med tomat, pistasjnøtter or rosmarin
- svinestek med vanilje
- svisker med bacon
Sjømat:
- safran blåskjell med kokosmelk og hvitvin
- scampi chili-ingefær-sitrongress-marinert
Vegetar:
- chèvre chaude (geiteost)
- fløtegratinerte poteter
+ Noe søtt til kaffen!
kr 365,- per pers
Last ned menyen
Kjøp plass til tapasbuffeten her (trykk på klokkeslettet):
Onsdag 7/12 kl. 18:30
Torsdag 8/12 kl. 18:30
Fredag 9/12 kl. 18:30
Lørdag 10/12 kl. 18:30
eller bestill på telefon 977 30 749.
NB! Kun 100 plasser per forestilling, så her gjelder det å være raskt ute!
|