Lørdag 25. februar 15.00

Operasalongen starter opp igjen!

RingsakerOperaen har bestemt seg for å videreføre samarbeidet med Hamar Teater om Operasalongen! Hurra! De vil også anvende Operasalongen til å presentere solistene i høstens oppsetting: Czardasfyrstinnen. Og førstemann ut blir Hamar Teaters egen Jonas Kippersund som innehar rollen som Rohnsdorff. Morsomt!

Og siden Jonas ikke er valgt ut til denne rollen på grunn av sin stemmeprakt, vil ettermiddagens musikalske perler leveres av den utflyttede brumunddøl Erlend Hermansen (baryton). Med seg har han Birgitta Bia Levin (sopran), og Göran Rullander på piano. De har kaldt sitt program:

"Godt och blandat" med operaarier, musikal og lieder drops.

Hjertelig velkommen!

Umiddelbart etter Operasalongen (16.30) fortsetter Novellesalongen. Anders og Torleif arbeider hardt for tiden med å finne relevant stoff! TBA (To be announced…)

Opptreden starter kl. 15.00, men kafeen/baren er åpen fra klokken 14.00 - med en litt Operafisert menú... traktekaffé Norvegese… kokken  Il Suppesleivo er i sving…

Ordinær billett: kr 75,- / Hamar Teaters klippekort gjelder OG unge innehavere av Hedmark fylkes kulturkort kommer inn for en femtilapp!

Gratis adgang for RingsakerOperaens produksjonsgrupper, Operakoret RingsakerOperaens Venner og medlemmer av Musikkens Venner i Hamar og omegn.