Billetter / Hamar Teater Ung / Damenes Aften 2019 / Romjulsteateret: En julefortelling / Jazzklubben / Utleie / Nyhetsbrev

Ulf Storbekk med band

Torsdag 14. november kl. 20:00

Ulf Storbekk gjester teatersalen med eget låtmateriale og et håndplukket band bestående av Børre Flyen på trommer, Ronny Ødegård på piano, Bjørn Thomassen på bass og Ørnulv Brun Snortheim på gitar.

Kjøp billetter HER

BROADWAY BABY!

Fredag 22. november kl. 20:00 
Lørdag 23.november kl. 18:00 

Suksessen er tilbake - i oppgradert versjon! Vokalistene Knut og Johanne Kippersund Nesdal inviterer til storslått jazzkonsertaften med musikk fra teater- og musikalscenen, sammen med Big Easy Band - Hele Hedmarkens Storband og dansere fra PS:dance!

Jazza julebord? Kjør full pakke med deilig middag! Teaterkjøkkenet AS serverer en herlig buffet i festalen etter show på lørdag! På menyen står blant annet Philipps svinepølse, svinestek fylt med svisker, ceviche av sei, hvitvinsdampede blåskjell, hvitløksreker med chili, stekt aubergine med ristet hvitløk, tsatsiki, søtpotethummus, grillede artisjokkhjerter, bulgursalat med agurk og tomat... og flere andre godsaker! NAM!

Kjøp billetter her:
Fredag 22. november kl. 20:00 (middag kl. 18:00 er utsolgt)
Lørdag 23. november kl. 18:00 (middag kl. 20:00)

Blir dere mange? Ta kontakt med ingalive@kippersund.no for en gruppeavtale!


Damenes Aften:

Julekabaret: Varer jorda helt til påske?

Premiere: onsdag 4. des kl 20:00

Forestillinger: Tor. 5 des kl 20:00, fre. 6. des kl 20:00 og lør 7. des kl 15:00 & 18:00.

Årets julekabaret «Varer jorda helt til påske?» er Damenes Aften sin 21 julekabaret, og i år har vi derfor forsøkt å fornye oss litt. Men fortvil ikke, både Knut Faldbakken og Erland Dalen er med - i litt nye roller. Bandet og damene er også i toppform og gleder seg til show.

Nytt i år: Vi har invitert med oss Erland Dalen sitt nystartede mannskor som årets gjesteartist. Det åpner for noe nytt felles Répertoire, samt er par flotte mannskorlåter i tillegg til damenes svingende rytmer, kabarettekster og koreografi. Så her er det bare å glede seg til variert musikk, humor og sprell - og litt alvor. For varer egentlig jorda helt til påske?

Pris: voksen 400kr, barn/student 250kr.

Kjøp billetter her:

Onsdag 4. desember kl. 20:00

Torsdag 5. desember kl. 20:00

Fredag 6. desember kl. 20:00

Lørdag 7. desember kl. 15:00 & kl. 18:00

Nummererte plasser!

Silya & The Bad Santas
Fredag 13. desember kl. 19:00

I desember byttes anker og seil ut med glitter & snø for å få deg i rett julestemning. Silya & The Bad Santas daler ned i skjul på Hamar Teater 13.desember. En julekavalkade full av glitter, blås, sjel og fjås!

Silya Nymoen er en norsk sanger og låtskriver, og utgjør Silya & The Sailors. Med bakgrunn som danser fra Kunsthøgskolen i Oslo (KHIO) har hun gjort flere musikaler og teateroppsetninger. Silya har også opptrådt på TV-skjermen mange ganger, både som artist, skuespiller og programleder.

The Bad Santas: Truls Hval (gitar), Endre Hallre Hareide (bass), Kristian Tybakken (trommer) Håkon Marius (piano) Sigurd Evensen (trombone) Marius Hoven (trombone) Marius Haltli (Trompet)

Billetter kjøper du HER

Hvem er egentlig Julenissen? - En familieforestilling

Langt i det fjerne nord, finnes det en liten by med navnet Nisselandsbyen. Her har det nylig skjedd noe grusomt. Nissen Vesle Lua har blitt kidnappet, og ingen vet hvor hun har blitt av. Denne romjulen kommer det to fortellere til Hamar Teater. De kommer for å fortelle om hvem Julenissen egentlig er, eller, hvordan Julenissen faktisk ble Julenissen.

Jonas A Sandvik og Nils Oortwijn har lagd en familiefortelling om en mann vi alle kjenner. Men kjenner vi han egentlig så godt? Gjennom 45 minutter tar de oss med på en reise som både inneholder egenkomponerte sanger, reinsdyr som snakker og en god del umulige ting.

Kjøp billetter her:
Fredag 20. desember kl. 14.00 og kl. 16.00
Lørdag 21. desember kl. 14.00 og kl. 16.00


Romjulsteatret 2019: EN JULEFORTELLING

Hamar Teater inviterer store og små til vår tradisjonsrike romjulsforestilling! I år setter vi opp vår egen versjon av En julefortelling av Charles Dickens, med Jonas Kippersund i hovedrollen som den griske grinebiteren Ebenezer Scrooge! Han syns julen er noe sløsete tull, og fnyser av alle som vil feire og kose seg. Selv er han mest opptatt av pengene sine, som han ikke vil dele med noen! Men hva skjer når mystiske overnaturlige krefter setter inn og viser ham både fortid, nåtid og fremtid?

Vi lover spenning, humor og klassisk teatermagi for hele familien, med nykomponert, levende musikk og et stort ensemble i sving!

Billetter kjøper du her:

- - -


Påmelding for sesongen 2019

HTU1 (1. - 4. klasse) – mandager kl. 17:15 – 18:00

Påmelding for sesongen 2019/2020

HTU2 (5. - 7. klasse) – mandager kl. 15:30 – 17:00

HTU3 (8. klasse - 3. VGS) – mandager kl. 17:30 – 20:45


Kurs i steppdans på Hamar Teater med Ella Gyri

Du kan stille spørsmål og melde deg på stepp@ellagyri.no

eller lese mer HER!

Dette kurset støttes med glade tilrop fra Tickle Toes Steppdansskole (steppdans.no) der Ella Gyri jobber som steppdanslærer resten av uka.


Hamar Jazzklubb samarbeider med Hamar Teater!

 Tirsdag 5. november
HEDVIG MOLLESTAD TRIO -  BILLETTER: HER

Bandets eklektiske miks av referanser går fra Black Sabbath og Jimi Hendrix til John Coltrane, samtidsjazz og metal. Og det funker som ei kule! Trioen har spilt på alt fra skitne små buler rundt i verden til de store, classy konsertsalene og jazzfestivalene.
Hedvig Mollestad Thomassen – gitar, Ellen Brekken – bass, Ivar Loe Bjørnstad – trommer

Fredag 15. november - BILLETTER: HER
SUSANNA

Susanna Wallumrød er kanskje best kjent for Susanna and the Magical Orchestra, og har utgitt kritikerrost musikk siden debuten i 2004. På denne konserten får du høre et bredt utvalg fra mange av Susannas album, både hennes egen musikk og personlige coverlåter.
Susanna Wallumrød – vokal og flygel, Helge Sten – gitar, Pål Hausken – trommer og vokal

Alle konserter begynner kl. 20:00
Baren og billettsalget åpner 19:00Leie Hamar Teater? / Teatersalongen / Turnékompaniet / Nyhetsbrev

HAMAR TEATER, STRANDGATA 23 / TLF. 97730749 / WWW.HAMARTEATER.NO / ANDERS@KIPPERSUND.NO

lay-out, foto, pressebilder Jonas Jeremiassen Tomter


*Hamar Teaters klippekort og Kulturkortet gjelder

m/forbehold om feil og endringer i hele repertoaret!