Billetter / Anjazz / Hamar Teater Ung / Jazzklubben / Utleie / Nyhetsbrev

KJÆRE PUBLIKUM!

Pga. den pågående korona-balubaen (som vi absolutt tar svært alvorlig) forskyves det aller aller meste av programmet vårt. Foreløpig er svært lite direkte avlyst, så høsten blir tett og fin for å si det sånn! Ja, for vi krysser jo alt vi har for at situasjonen har normalisert seg til da.

Enn så lenge ønsker vi dere gode dager det er mulig å ha!

Vi gleder oss ekstra mye til NYTTÅRSAFTEN 2020!
Les mer og kjøp billetter videre ned på siden!

Mvh Inga-Live Kippersund og resten av Hamar Teater

PS: På oppfordring fra mange har vi fått laga oss en VIPPS-konto, Hamar Teater: 599258. Her kan hvem som helst som har lyst og anledning slenge inn en slant. Penga går til å sikre at vi er operative så snart vi kan åpne dørene til det fine stedet vårt igjen.

Kjære alle sammen! La oss se litt fremover:

VELKOMMEN TIL NYTTÅRSFEST PÅ HAMAR TEATER!

I god tid før krisen inntraff hadde vi bestemt oss for å arrangere en stor fest i teatret nyttårsaften 2020, og nå gleder vi oss enda mer til å invitere dere til oss! Allerede nå kan du kjøpe billett til vår aller første nyttårsfest! Billetten koster 500,- og inkluderer velkomstdrink, festlige underholdningsinnslag, levende musikk og nattmat i våre staselige saler og salonger.

Vi er glade for å kunne gjøre vårt i den nasjonale smittevernsdugnaden, og oppfordrer vårt publikum til å følge helsemyndighetenes råd. I likhet med resten av kulturlivet lever vi av og for at folk samles rundt felles opplevelser, og nå går vi inn i en svært krevende tid, og vi har overhodet ikke noe imot at dere har lyst til å støtte oss økonomisk! Derfor setter vi datoen på billetten til 30.4 – slik at vi får litt kæsj i kassa nå – men festen er altså på nyttårsaften!

Hvis vi mot all formodning ikke kan gjennomføre festen, (det er bare koronaen som kan hindre oss fra det) må dere anse billettprisen som en gave til vår virksomhet. Likviditeten billettsalget utgjør vil være med på å hjelpe oss med å holde teatret flytende, og gir oss muligheten til å åpne dørene til et av Hamars triveligste samlingssteder når samfunnet er tilbake på sporet igjen. Om du har andre planer for nyttårsaften kan du jo kjøpe billett og gi den til noen andre ;)

Vi gleder oss til å feire med dere – dette kan bli legendarisk!

Varme hilsner fra oss på Hamar Teater

HER KAN DU KJØPE BILLETT!

6. - 9. mai

AnJazz 2020

Karl Seglem Septett / Hyllest til Joni Mitchell / Sinne Eeg Quartet / Thomas Dybdahl og mye, mye mer!

Kjøp billetter, finn festivalpass - og les mer på www.anjazz.no

Søndag 13. september kl. 20:00 (utsolgt) og kl. 17:00

Konsert med Trygve Skaug -

Trygve Skaug er en stor formidler som fremkaller latter så vel som tårer. En varme og tilstedeværelse av de sjeldne. Musikken hans er blant den mest spilte på norsk radio over flere år, og sangene har ligget til sammen over 180 uker på NRKs lister. Som forfatter har han gitt ut fire diktsamlinger, og har vært landets mestselgende lyriker de siste to årene, i tillegg til å være en av de mest delte poetene på sosiale medier og ikke minst etterhvert en av Norges mestselgende artister.

Trygve Skaug har mye på hjertet. Og han har heldigvis like mye inni det.

Konserten med Trygve Skaug 19. mars kl 20:00 på Hamar Teater er allerede utsolgt, så da må det settes opp ekstrakonsert!
Ekstrakonserten er samme dato, men med konsertstart kl 17:00. Dørene åpner kl 16:00.

Fredag 25. september kl. 20:00

Karoline Amb: Balletak på livet

Fredag 25. september kl. 20:00 er Karoline Ambs monologforestilling tilbake på Hamar Teater! OBS: Billetter til opprinnelig dato 20. mars gjelder for denne forestillingen! Et begrenset antall ledige billetter er nå lagt ut, og kan kjøpes her: HER

«Kan man dø av kjærlighetssorg?» googler Karoline. Alt er feil. Det er mørketid. Men når en nerd av Karoline Amb sitt kaliber går på trynet og knuser hjertet sitt skjer det ting. Hun leser, grubler, prøver, gjør feil – og skriver. Karoline Amb har skrevet selvhjelpsboka hun selv trengte for å komme gjennom det verste året i sitt liv. Og nå blir arbeidet med samlivsbruddet og boka blitt soloforestilling. En sår, galgenhumoristisk, musikalsk, informativ og håpefull forestilling om når livet går i dass. Om å miste og finne seg sjøl, grine på yogatime, og å ta balletak på livet.

Ønsker du å refundere din billett?
Fyll ut skjema på karolineamb.no/refusjon

1. mai

Johnny Johnson: IN THE HOUSE!

Kate Pendry's iconic male character Johnny Johnson takes up residence at Hamar theatre for a series of unique monthly performances. In each show Johnny will tackle a difficult subject in his inimitable working class heterosexual cockney man-style, poking at windmills and declaring the emperor's new clothes.

På scena:
Kate Pendry as 'Johnny Johnson'
Suzie Davies as 'Suzie Davies as Suzie Davies Jr'
Mai Lise Rasmussen as 'Mandy Churchill'
Konsept og manus Kate Pendry

Kjøp billetter:

Friday 1.5 kl. 21:00

STARMAN - En hyllest til David Bowie

UTSATT - mer info kommer!

Påsken er showtid på Hamar Tater! Fredag 10. april inntar denne knallgjengen teatersalen med en solid bunke låter fra legendariske David Bowie på setlista:

Vokal: Knut og Johanne Kippersund Nesdal
Gitar: Eivind Strømstad
Trombone: Kristoffer Kompen
Sax: Kasper Skullerud Værnes
Tangenter: Ole Torstein Hovig
Bass: Simen Wie
Trommer: Mats Lillehaug

Teaterbaren åpner kl. 19:00
Konsertstart kl. 20:00

Billetter: HER

 

- - -


Hei, alle foresatte.

I samråd med Hamar Kommune (og helsemyndighetenes anbefalinger) blir øvelsene frem mot påske avlyst pga. korona-situasjonen. Slik det ser ut til nå blir visningen med HTU1 (1. – 4.-klasse) avlyst – og det er stor sannsynlighet for at forestillingene med HTU3 (ungdomsteateret) blir utsatt. Vi kommer tilbake med mer info når vi vet mer. HTU2 har premiere etter påske – så vi får håpe situasjonen har stabilisert seg noe til da. Vi oppdaterer dere så fort vi noe mer. Rop ut hvis det er noen spørsmål. Vi ønsker dere alle god helse – og at tiden fremover løser seg på best mulig måte for alle.

Mvh Hamar Teater
Inga-Live, Jonas, Anders, Hannah, Rakel og Hillevi

/ / /

Påmelding for sesongen 2019/2020 (er stengt - påmelding for 2020/2021-sesongen legges ut tidlig i sommer)

HTU1 (1. - 4. klasse)– mandager kl. 17:15 – 18:00

HTU2 (5. - 7. klasse) – mandager kl. 15:30 – 17:00

HTU3 (8. klasse - 3. VGS) – mandager kl. 17:30 – 20:45

HTU3 presenterer

Nederlaget av Nordahl Grieg - UTSATT

Ungdomsteateret på Hamar Teater spiller Nederlaget av Nordahl Grieg. Handlingen i Nederlaget er lagt til Pariskommunen i 1871 og det revolusjonære folkestyret som ble opprettet i Paris etter den fransk-tyske krigen. Stykkets grunnleggende problemstilling er hvorvidt det onde kan bekjempes med ondt. Stykket gir innblikk i de elendige forholdene pariserne levde under, opprøret, det nye samfunnet og det blodige nederlaget.

35 ungdommer gir liv til en svær tekst som absolutt ikke har mistet relevans. I en polarisert verden er det spennende og samles i teateret for å oppleve en tekst utgitt i 1937 om hendelser som skjedde i 1871 med unge mennesker som vokser opp og lever i 2020.


Kurs i steppdans på Hamar Teater med Ella Gyri

Du kan stille spørsmål og melde deg på stepp@ellagyri.no

eller lese mer HER!

Dette kurset støttes med glade tilrop fra Tickle Toes Steppdansskole (steppdans.no) der Ella Gyri jobber som steppdanslærer resten av uka.


Hamar Jazzklubb samarbeider med Hamar Teater!

Fredag 7.2: Trond Kallevåg Hansen - Bedehus & Hawaii // Hamar Jazzklubb
Onsdag 26.2: JUNO // Hamar Jazzklubb
Tirsdag 3.3: Daniel Herskedal // Hamar Jazzklubb
Onsdag 18.3: Red Kite // Hamar Jazzklubb
Torsdag 16.4: Feenix Foundation - Hildring // Hamar Jazzklubb

Alle konserter begynner kl. 20:00
Baren og billettsalget åpner 19:00Leie Hamar Teater? / Teatersalongen / Turnékompaniet / Nyhetsbrev

HAMAR TEATER, STRANDGATA 23 / TLF. 415 14 838 / WWW.HAMARTEATER.NO / ANDERS@KIPPERSUND.NO

lay-out, foto, pressebilder Jonas Jeremiassen Tomter


*Hamar Teaters klippekort og Kulturkortet gjelder

m/forbehold om feil og endringer i hele repertoaret!