Billetter / Covid-19 / Hamar Teater Ung 2020-2021 / Trost i taklampa / Utleie / Nyhetsbrev

Hamar Jazzklubb: Eyolf Dale & Telemark Kammerorkester
Torsdag 24.9 kl. 20:00

Eyolf Dale og Telemark Kammerorkester slår seg sammen i en spennende og variert konsert, og presenterer en verdenspremiére: Eyolf Dales «Piano Concerto». Pianisten og komponisten Eyolf Dale (1985) har de siste 10 årene gjort seg bemerket med Spellemannominerte soloplater og profilerte konsertoppdrag i inn- og utland. Nå er han aktuell med verket Piano Concerto bestilt av Telemark kammerorkester, skrevet for 9 strykere og seg selv som pianosolist.

Program:
Nils Henrik Asheim - In Short
Ludwig van Beethoven - Strykekvartett op. 95
Eyolf Dale solo Klavér
Eyolf Dale - Piano Concerto - solist Eyolf Dale
Kunstnerisk leder - Per Kristian Skalstad

Støttet av Norsk Kulturråd og Fond for Lyd og Bilde

Billetter: HER

Karoline Amb: “Balletak på livet”
Fredag 25.9 kl. 18:00 + 21:00

Fredag 25. september er Karoline Ambs monologforestilling tilbake på Hamar Teater!
OBS: Billetter til opprinnelig dato 20. mars gjelder for denne forestillingen!

Info om fordeling av publikum i henhold til smittevernreglene annonseres snart!

«Kan man dø av kjærlighetssorg?» googler Karoline. Alt er feil. Det er mørketid. Men når en nerd av Karoline Amb sitt kaliber går på trynet og knuser hjertet sitt skjer det ting. Hun leser, grubler, prøver, gjør feil – og skriver. Karoline Amb har skrevet selvhjelpsboka hun selv trengte for å komme gjennom det verste året i sitt liv. Og nå blir arbeidet med samlivsbruddet og boka blitt soloforestilling. En sår, galgenhumoristisk, musikalsk, informativ og håpefull forestilling om når livet går i dass. Om å miste og finne seg sjøl, grine på yogatime, og å ta balletak på livet.TROST I TAKLAMPA 
av Alf Prøysen og Asbjørn Toms. Musikk av Finn Ludt.

Hamar Teater setter høsten 2020 opp musikalen «Trost i taklampa»! Manuset fra 1963 er skrevet av Alf Prøysen og Asbjørn Toms, og blir tilpasset til ensemblet av regissør Inga-Live Kippersund. Musikken er skrevet av Finn Ludt, og nyarrangert til forestillingen av vår huskomponist Eivind Strømstad.

Når Hamar Teater for første gang setter opp en musikal falt valget naturlig nok på Alf Prøysens Trost i taklampa. Historien kom først ut som roman i 1950, og har siden blitt til både skuespill, film og musikal. Dagens samfunn ser annerledes ut enn den hierarkiske bondekulturen Prøysen skildrer, og kontrastene mellom byen og bygda er ikke like gjeldende. Likevel er fortellingen om statuskamp, klasse, stigmatisering og utenforskap aktuell, og Prøysens skråblikk på den romantiske forestillingen om «livet på landet» og den dobbeltmoralske intellektuelle eliten, sitter som et skudd. Gunvors lengsel etter å få forme sitt eget liv og vise hjembygda at hun også kan være noen, er sår, gjenkjennelig og fascinerende. Vi går løs på prosjektet med dyp respekt for originalstoffet, men samtidig et ønske om å lage VÅR trost, som treffer dagens publikum. Formspråket blir lekent og fortettet, med et dynamisk og musikalsk ensemble på åtte, som skal bekle et stort og variert rollegalleri.

På scenen: Karoline Amb, Anne Bolette Stang Eng, Jon Arne Arnseth, Knut Kippersund Nesdal, Ingrid Nøren Stenersen, Andreas Dillerud Olsen, Johanne Kippersund Nesdal og Anders Kippersund.

Orkester: Eivind Strømstad, Ole Gjøstøl, Morten Strypet og Mats Lillehaug.

Regi, kostymer og visuelt konsept: Inga-Live Kippersund

Alle forestillinger begynner kl. 19:30.
Åpen kafé fra en time før forestilling.

BILLETTER:

Tirsdag 29. september HER

Onsdag 30. september HER

Torsdag 1. oktober HER

Søndag 11. oktober HER

Tirsdag 13. oktober HER

Onsdag 14. oktober HER

Onsdag 21. oktober HER

Torsdag 22. oktober HER

Fredag 23. oktober HER

Lørdag 24. oktober HER

Søndag 25. oktober HER

Hamar Jazzklubb: Øyvind Brække Sekstett
Fredag 30. oktober kl. 20:00

Øyvind Brække har vært en sentral skikkelse i mange år i norsk musikkliv. Han har vært mye brukt som komponist og arrangør for alt fra Kringkastingsorkesteret, Harmonien i Bergen til Trondheim Jazzorkester og leder jazzkvartetten The Source sammen med mangeårige partner Trygve Seim.
Nå er han klar med et helt nytt band, grensesprengende ny musikk og album. Musikerne er alle representanter for høy kvalitet og dette er et ensemble med topp norske jazzmusikere med internasjonalt snitt.

Øyvind Brække - trombone & komposisjon
Jørgen Mathisen - saksofon
Bergmund Waal Skaslien - bratsj
Jacob Young - elgitar
Per Zanussi - kontrabass
Erik Nylander - trommer

Billetter: HER

Hamarrevyen 2020

Forestillinger:
Onsdag 4. nov. kl. 18:00
Torsdag 5. nov. kl. 18:00 og 21:00
Fredag 6. nov. kl. 18:00 og 21:00
Lørdag 7. nov. kl. 18:00 og 21:00

Kjøp billetter HER

Kjære alle sammen! La oss se litt fremover:

VELKOMMEN TIL NYTTÅRSFEST PÅ HAMAR TEATER!

I god tid før krisen inntraff hadde vi bestemt oss for å arrangere en stor fest i teatret nyttårsaften 2020, og nå gleder vi oss enda mer til å invitere dere til oss! Allerede nå kan du kjøpe billett til vår aller første nyttårsfest! Billetten koster 500,- og inkluderer velkomstdrink, festlige underholdningsinnslag, levende musikk og nattmat i våre staselige saler og salonger.

Vi er glade for å kunne gjøre vårt i den nasjonale smittevernsdugnaden, og oppfordrer vårt publikum til å følge helsemyndighetenes råd. I likhet med resten av kulturlivet lever vi av og for at folk samles rundt felles opplevelser, og nå går vi inn i en svært krevende tid, og vi har overhodet ikke noe imot at dere har lyst til å støtte oss økonomisk! Derfor setter vi datoen på billetten til 30.4 – slik at vi får litt kæsj i kassa nå – men festen er altså på nyttårsaften!

Hvis vi mot all formodning ikke kan gjennomføre festen, (det er bare koronaen som kan hindre oss fra det) må dere anse billettprisen som en gave til vår virksomhet. Likviditeten billettsalget utgjør vil være med på å hjelpe oss med å holde teatret flytende, og gir oss muligheten til å åpne dørene til et av Hamars triveligste samlingssteder når samfunnet er tilbake på sporet igjen. Om du har andre planer for nyttårsaften kan du jo kjøpe billett og gi den til noen andre ;)

Vi gleder oss til å feire med dere – dette kan bli legendarisk!

Varme hilsner fra oss på Hamar Teater

HER KAN DU KJØPE BILLETT!

Søndag 13. september kl. 20:00 (utsolgt) og kl. 17:00

Konsert med Trygve Skaug

Trygve Skaug er en stor formidler som fremkaller latter så vel som tårer. En varme og tilstedeværelse av de sjeldne. Musikken hans er blant den mest spilte på norsk radio over flere år, og sangene har ligget til sammen over 180 uker på NRKs lister. Som forfatter har han gitt ut fire diktsamlinger, og har vært landets mestselgende lyriker de siste to årene, i tillegg til å være en av de mest delte poetene på sosiale medier og ikke minst etterhvert en av Norges mestselgende artister.

Trygve Skaug har mye på hjertet. Og han har heldigvis like mye inni det.

Konserten med Trygve Skaug 19. mars kl 20:00 på Hamar Teater er allerede utsolgt, så da må det settes opp ekstrakonsert!
Ekstrakonserten er samme dato, men med konsertstart kl 17:00. Dørene åpner kl 16:00.

- - -


Påmelding og mer info for sesongen 2020/2021 finner du HER


Kurs i steppdans på Hamar Teater med Ella Gyri

Du kan stille spørsmål og melde deg på stepp@ellagyri.no

eller lese mer HER!

Dette kurset støttes med glade tilrop fra Tickle Toes Steppdansskole (steppdans.no) der Ella Gyri jobber som steppdanslærer resten av uka.


Hamar Jazzklubb samarbeider med Hamar Teater!

Alle konserter begynner kl. 20:00
Baren og billettsalget åpner 19:00Leie Hamar Teater? / Teatersalongen / Turnékompaniet / Nyhetsbrev

HAMAR TEATER, STRANDGATA 23 / TLF. 415 14 838 / WWW.HAMARTEATER.NO / ANDERS@KIPPERSUND.NO

lay-out, foto, pressebilder Jonas Jeremiassen Tomter


*Hamar Teaters klippekort og Kulturkortet gjelder

m/forbehold om feil og endringer i hele repertoaret!