Beskrivelse og priser t.o.m juni 2015

Hamar Teater leier 2.etasje i det gamle Festivitetsbygget av Vold Eiendom til egen scenekunstrelatert virksomhet og utleie til andre arrangører heri inkludert utleie til lukkede selskaper. Oppgradering av rommene skjer etter behov og er en ”ongoing” prosess. Lokalene er oppgradert fra ”ganske utslitt” til ”sjarmerende slitt”.  Ved utleie bør leietager være obs på dette.

Teateret ligger ubeskjedent sentralt midt i byen. Hovedinngangen er i byens nyrenoverte paradegate med parken på andre siden, adresse: Strandgata 23. Det er kun et drygt steinkast (hvis du er god til å kaste; hundre og femti meter!) til skysstasjonen med buss, tog og taxi parat til å lystre ditt minste vink. Foretrekker du privatbil er byens største parkeringsplass - Åttemetersplanet – et endra mindre steinkast unna…
Teatret ligger dessuten vegg i vegg med nyrenoverte Hotel Victoria (hvis kvelden ser ut til å trekke i langdrag!)

Lokalenes mangel på hypermoderne fasiliteter er også deres styrke – i motsetning til lokaler med moderne ventilasjon kan vinduene fremdeles åpnes! Selskapsdelen har en praktfull utsikt og der det ikke er vinduer ”sitter historien i veggene”. Festiviteten ble påbegynt i 1918 og ferdigstilt i 1927. Ta kontakt for flere detaljer.

Lokaler/priser

- Teatersal med 306 plasser i skrånende amfi. Teaterscene med overbygd orkestergrav. Er i daglig drift som teater. Pris: 12.000,-
(obs: Prisen gjelder for arrangement. Ved arrangement inngår også Foajé og Teatersalong i prisen. Priser for bare prøvedager: Ta kontakt. Vi tillater oss også å redusere prisen for lokale ideelle organisasjoner uten stor inntjeningsevne. Igjen: Ta kontakt!)

- Foajé (55 kvm.) og bar med herre og dametoalett. 30-40 plasser. (I utgangspunktet ikke utleie; dette er gjennomfartsrom, ”navet” i huset. Men har man spesielle ønsker – ta kontakt).

- Teatersalongen (73 kvm.) med plass til ca 60-80 personer. (avhengig av hvordan man bruker den, her er montert en provisorisk scene) Anvendes både til mindre konserter, forestillinger og selskap.
kr 5000,-

- ”Formannskapssalen” (47 kvm.) Det nærmeste vi kommer et møterom, men er også brukt til tapasbuffét/ liten restaurantavdeling! ca 30-40 sitteplasser
kr 2500,-

- Hjørnesalongen (65 kvm) I tidligste tider brukt av ”Champagneklubben”. Ryktene sier at det gjemmer seg et veggmaleri av en gedigen champagneflaske bak tapetet, kulturskolen brukte det som dansesal…ca 70 sitteplasser.
kr 3500,-

- ”Bystyresalen” (175 kvm.) Opprinnelig navn: Festsalen. Ved siden av virkelig å være en reel bankett- og ballsal er det også utmerkede forhold for akustiske musikk-opplevelser her. Ca 150 sitteplasser.
kr 6000,-

På dagtid kan rommene leies på timebasis. For dette og eventuell leie av flere rom samtidig: Ta kontakt og vi finner en pris.

Vi vil gjerne være miljøbevisste – på mange måter er vår tilværelse i disse lokalene et resirkuleringsprosjekt! Vi har møblement samlet sammen til å bestykke alle saler med bord og stoler, men siden disse er av forskjellig type (sjarmerende ujevnt) inkluderes dette i leien.

Ekstra OBS:
Ved større arrangement kan garderobe og toalett i kjeller benyttes. Bar/Kafé holdes åpen etter avtale. Hamar Teater har skjenke- og serveringsbevilling.

Underholdning og servering

Og siden du først er her: Hvorfor ikke spørre oss om å bidra med det vi driver med til daglig: En liten sang, et dikt, eller hva med en hel liten forestilling! Men vi kan også ordne med kaffen…
Eksempler på forestillinger av ca tre kvarters lengde:
”Tvekampen” - Inga og Anders Kippersund slår løs med sverd og skjold, tørrfisk og skaldekvad. Vikingpastisj som kan nytes med øl og tørfisk…
”Tordenskjold” - underholdende monolog om Norges store sjøkrigshelt. En av brødrene Kippersund i fri dressur!
”Så øra flagrer” - Jonas og Peter Kippersund i en løs og ledig form om Hamars store datter: Kirsten Flagstad
”Sukkerbrød og Skokrem” – Sarah Jaggi og Jonas Kippersund med et sjarmerende tilbakeblikk på 50-tallet. Elisabeth Lundeby er hyggepianisten med overraskelser!
Peter Kippersund er habil visesanger med spesialinteresse for sin fetteronkel: Den svenske visekunstneren Olle Adolphson, men han har også annet på repertoiret.
Vi kan også lage spesielle ting for spesielle anledninger.

Eksempler på servering: Kaffe, te og mineralvann. Suppe med foccacia og teaterbarens bejublede sjokoladekake. Baren har for øvrig alle rettigheter.
PHILIPS teater-tapas: Philipp Stengele er skuespiller og instruktør, men har også en helt egen tapasmeny som det har begynt å gå rykter om! kontakt tapas.teater@gmail.com / tlf. 986 74 694.

VI kan hjelpe til med oppdekning, pynting og underholdning! Spør oss om løsninger og priser!

Teknisk oversikt Scene
Sceneåpning: 8 meter
Sidescene ca 1,5 meter på hver side
Fra sceneåpning til bakvegg: 9 meter
Forscene (Overbygd orkestergrav) fra sceneåpning til publikum 5 meter

10 manuelle trekk på scena (godkjent for 60 kg belastning)
3  manuelle lovlige lystrekk på scena med noen kurser montert (godkjent for 60 kg belastning)
1 salstrekk med 10 kurser påmontert (godkjent for 100 kg belastning)
4  veggmonterte kortbommer i sal med tre kurser på hver

(OBS: Hvis man ikke trenger å justere riggen inngår bruk av lysutstyr i leien. Det samme gjelder lydutstyret regulert for tale og avspilling av musikk)

Tilgjengelig lys-utstyr:
15  par 64 1000 w
7  ”PC” fresneller 650 w
(Alt under er gammelt ”rank strand” utstyr:)
Ca 20  gamle p 23 (profiler)500 w
2-3  gamle fresneller 500 w
4  gamle ”pre CT”kastere: T-spot 1000 w
2  ikke så gamle fresneller 1200 W

Dimmere:
2   12 x 13A OKERO 63A 240/400v
1   12 x 13A OKERO 63A 240/400v
1 Lysbord :LSC Maxim 24 kanaler
Finnes også: Projektor, røykmaskin og piano

Tilgjengelig Lydutstyr:
Hamar Jazzklubbs Lydutstyr som er tilgjengelig på teatret:
2 topper: Turbosound T CS-59
2 subber: JBL Sp128 s
(forsterkere og delefilter)
3 eldre monitorer


TURNÈKOMPANIET - LYDUTSTYR

Utstyr

Navn

Antall

Mikser - alt 1

Soundcraft FX16ii

1

Lydmulti

TL2U248X30 Klotz Truelink XLR/XLR 24 inn/8 ut

2

Mikrofoner

Shure Beta57A

2

Shure Beta58A

4

Shure KSM137SL  microphone condenser cardioid

6

DI-BOKS

Behringer ULTRA-DI DI100

4

Mikrofonstativ

K&M 210/9B

8

K&M 259B

4

Mikrofonkabel

M2FM1-1000  Klotz mik.kabel XLR/XLR 10 m  

24

BÆREHJELP:
Kan ordnes. brutto 300,- pr mann pr oppmøte. Enten nedrigg eller opprigg. Begge deler: 550,- pr mann

FOR TILLEGGSTJENESTER:
Teknikker, billettør osv avtales egen pris etter tjenestens art. Turnékompaniet kan også skaffe kontakt med og ta seg av utstyrsleie.

Kontakt:
Anders: tlf 41514838  anders@kippersund.no
Inga- Live: tlf 91520519 ingalive@kippersund.no
Peter: camillapeter@kippersund.no
Jonas: jonaskippersund@hotmail.com