Julemeny 2016

Kalde retter:

Spekemat:
- serrano skinke
- chorizo
- salsicce piccante

Ost:
- hvitmuggost
- roquefort

Vegetar:
- ovnsstekte paprika
- pærer, mandariner og nøtter
- rødkålsalat
- oliven
- appelsin-aioli

Brød:
- focaccia
- sveitsisk hveteflette (inkl smør)

Varme retter:

Kjøtt:
- Philipps urterkjøttboller
med tomat, pistasjnøtter or rosmarin
- svinestek med vanilje
- svisker med bacon

Sjømat:
- safran blåskjell med kokosmelk og hvitvin
- scampi chili-ingefær-sitrongress-marinert

Vegetar:
- chèvre chaude (geiteost)
- fløtegratinerte poteter

+ Noe søtt til kaffen!

kr 365,- per pers

Last ned menyen

Kjøp plass til tapasbuffeten her (trykk på klokkeslettet):

Onsdag 7/12 kl. 18:30

Torsdag 8/12 kl. 18:30

Fredag 9/12 kl. 18:30

Lørdag 10/12 kl. 18:30

eller bestill på telefon 977 30 749.
NB! Kun 100 plasser per forestilling, så her gjelder det å være raskt ute!