Program / Hamarrevyen 2018 / Damenes Aften 2018 / Utleie

Siri & Anne Linn

Onsdag 10. oktober kl. 20:00

Siri & Anne Linn er en duo bestående av cello, piano og vokal. Med bakgrunn fra både rock, jazz og klassisk, har de funnet hverandre i et kontrastfylt musikalsk landskap.

Med fokus på rytmikk og harmonier, er duoen opptatt av å bruke cello på nyskapende måter. De veksler mellom det såre og nære, til det rå og kompromissløse og viser dermed stor bredde i arrangementene.

I høst drar de ut for å vise frem sitt nye materiale, det er bare å glede seg!

Kjøp billetter HER

«Goodbye, America»
med Kate Pendry

tor. 11. okt. og tor. 8. nov kl. 19:30

I den dokumentariske monologen Human Tsunami (2017) tok Pendry oss med på en reise til Washington der hun overvar innsettelsen av Donald Trump, og snakket med tilhengere og motstandere

Goodbye America er en ny versjon av monologen som også tar oss med til dagen i dag og ser på hvordan Trumps presidentskap påvirker oss alle. Hvordan det unormale blir  normalisert, “sannhet” ikke lenger finnes og sosiale mediers ekkokamre ser ut til å true grunnprinsippene i demokratiet slik vi kjenner det.

Forestillingen vises to ganger på teatret i høst, med en måneds mellomrom. Begivenheter som skjer i perioden mellom de to forestillingene vil påvirke innholdet, så forestillingen vil ikke bli like- derfor er det smart å få med seg begge to!

In the documentary monologue Human Tsunami (2017) Pendry took us on a journey to Washington in January 2017 to witness the inauguration of Donald J. Trump.

Goodbye America is a new version of the play, taking us to the present day, including Trump's 2018 visit to the UK, and a look at how the Trump presidency is affecting us all, as the abnormal becomes normalised, 'truth' no longer exists, and social media echo chambers seem to threaten the basic concept of democracy.

Originalt konsept: Kate Pendry, Mads Sjøgård Pettersen. Film: Eirik Evjen. Musikk: Øystein Moen

Kjøp billetter:
Torsdag 11. oktober kl. 19:30

Teater i Glåmdal presenterer:

«På folkemunne»
En cabaret om Vidar Sandbeck

Torsdag 25. oktober

I år er det 100 år siden forfatteren, trubaduren og komponisten Vidar Sandbeck ble født på Åsta i Åmot. I denne nyskrevne forestillingen fra Teater i Glåmdal tolker VM-Trosserne og den livsglade eidskogjenta Belinda Mellum kjente og ukjente sanger i nye tapninger. De rammer inn spillescener som beskriver Sandbecks liv sett gjennom øynene på folk som har «møtt» ham. Øivind Roos har satt sammen manus og har regien. Han er på scenen, sammen med multiinstrumentalist og skribent Lars Ovlien, ditto Lars Thyholdt, Vazelinavokalist Kjetil Foseid, overaltspillende trommis Even Finsrud og ditto bassist Kjetil Hjerpset.

Billetter kommer snart!

«Frøken Julie»
av August Strinberg

Ekstraforestillinger:
Søndag 28. okt. / tirsdag 30. okt.

Strindbergs intime klassiker er tilbake!

August Strindbergs klassiker om kjærlighet, svik og klassereise. Vi putter dramaet inn i en av våre vakre, intime salonger og lar Siri Snortheim lage helt ny musikk og spille den på celloen sin.Trine Nyhus Lørum spiller overklassejenta Julie mens Martin Torshaug tar seg av oppkomlingen Jean.

På scenen: Trine Nyhus Lørum, Martin Thorshaug og Siri Snortheim. Regi: Inga-Live Kippersund

Kjøp billetter her:
Søndag 28. okt. kl. 18:00
Tirsdag 30. okt. kl. 19:30


I høst skjer det: Hamarrevyen 2018

«Detta blir dyrt!»

Med: Anne Flugstad, Andreas Amb, Jonas Kippersund, Erlend Nicolaisen, Ida Marie Vik, Ørnulv Snortheim, Jonas Østby Martinsen, Jens Kola og dansere fra Ps:DanceCompany

Tekster av: Bjarte Ytre-Arne, Oddvar Hemsøe og ensemblet
Komponist: Ørnulv Snortheim Regi: Marianne Csirmaz Steinsrud

Kun 5 forestillinger, så sikre deg en billett nå!

Onsdag 31. oktober klokken 20:00 - Kjøp billetter HER
Torsdag 1. november klokken 20:00 - Kjøp billetter HER
Fredag 2. november klokken 21:00 - Kjøp billetter HER
Lørdag 3. november klokken 18:00 - Kjøp billetter HER
Lørdag 3. november klokken 21:00 - Kjøp billetter HER

Foredrag med Steffen Dahl

6. nov kl. 19:00

Hvordan ville livet ditt vært hvis du hadde en oppskrift på hvordan du mestret alle tankene dine?

Tankemester Steffen Dahl hjelper barn, ungdom, voksne, elever, lærere, foreldre, psykologer, forskere, pensjonister, pårørende, innsatte, arbeidsledige og rikinger med å mestre tankene sine.

Inngang Kr 200,- Billetter HER

Dørene åpner kl. 18.30, foredraget starter kl.19.00. Varighet 90 min. Inkludert spørsmål og svar.

«BROADWAY BABY!»
med Big Easy Storband, Knut og Johanne Kippersund Nesdal

Lørdag 10. november kl. 19.00

Big Easy Storband inviterer sammen med vokalistene Knut og Johanne Kippersund Nesdal og dansere fra PS:Dance til storslått konsertaften med musikk fra teater- og musikalscenen! Mange av jazzens største låter er opprinnelig scenemusikk, og stammer fra musikalenes mekka; Broadway i New York. Denne kvelden får du oppleve nummer fra store Broadway-klassikere, ispedd mindre kjente perler og egne tolkninger av jazzens standardrepertoar. Velkommen til et glitrende show spekket med eleganse, råskap, romantikk og noen av verdens vakreste melodier! It’s Broadway, baby!

Kjøp billetter HER

«Eg ser at du er mor»
stand up med Susann Laache

Torsdag 15. november kl. 21:00

Stand Up komiker Susann Laache har de siste 9 månedene jobbet med sitt første soloshow «Eg ser at du er mor». Susann Laache har stått jevnlig på scener og arrangert show på Østlandet i tre år.

«Eg ser at du er mor» er et Stand Up show for både kvinner og menn. For deg som har bestemt at barn ikke er aktuelt i dette liv, du kan få en liten bekreftelse på at du kan ha tatt riktig valg. Et show for deg som er gravid som kan få et lite snev av tvil på om det var den beste avgjørelsen. Dette er et show for deg som har fått barn for å redde forholdet. Det gjorde det antageligvis ikke. Om det gjorde det så har dere en god tålmodighet og bør fortsette med det. «Det er ikke bare, bare å få barn» har du kanskje tenkt en gang? Da er dette et show for deg. Har du ikke tenkt det? Da bør du komme på show å få et innblikk i hvordan det kunne vært. Et show til deg som ønsker deg barn og alle bivirkninger av dette. Til deg som har barn og som forguder de, lever for de og bruker all din dårlig samvittighet på de akkurat som meg. Til deg som har fått kroppslige utfoldelser som følge av graviditet og fødsel og til deg som ikke ønsker å være alene.Til deg som er kvinne eller mann som har barn og som tenker at en kveld med meg, et glass med noe godt i og barnevakt er en veldig god ide.

Kjøp billetter HER

«Bakom berg og blåne»
Hulbækmo & Jacobsen

Fredag 16. november

En konsertforestilling basert på myter, sagn og historier fra Østerdalen med sjangeroverskridende originalmusikk. Ide, musikk, tekster: Tone Hulbækmo og Hans Fredrik Jacobsen.

Medvirkende:
Tone Hulbækmo,sang, deklamasjon, harpe, trøorgel, lyre
Hans Fredrik Jacobsen fløyter, sax, strengeinstrumenter
Alf Hulbækmo, keyboards, munnspill
Ellen Brekken, bass
Hans Hulbækmo, trommer og perkusjon
Vingelsingers.

Kjøp billetter HER

Billettpris: 320.-/ HA-kort, pensjonist 240.-

«Dra krakken bortåt baren»
med Peter Kippersund

Fredag 30. november og lørdag 1. desember kl. 20:00

Lystig lokk og dyster sutring- og jula kryper innpå. Peter Kippersund tar fram gitaren, visereportoaret sitt og en og annen stubb fra eget og andres liv- det blir en gørgod cocktail, servert i 3 omganger. Mellom øktene kan publikum selv glede seg/grøsse over sine egne viderverdigheter- det er ingen tvil om at Peter vil sette igang en dominorekke av minner hos noen hver!

Fredag 30. november kl. 20:00 - kjøp billetter HER
Lørdag 1. desember kl. 20:00 - kjøp billetter HER

Lørdag 1. desember kl. 14:00 og søndag 2. desember kl. 18:00

«Trine Jorunns julepønsj»
med Showkomplekset

Når nettene blir lange, de sju slaga truer i det fjerne, økonomien skranter etter høstens skattesmell, og tårnet av juleforventninger vokser deg over hodet, da kan Showkomplekset tilby et pusterom med sild i tønne og damer i bløtkake. Vi innfrir ingen forventninger og tar sorgene på forskudd så du kan skli ubekymret inn i julestria og gå høytiden lattermildt i møte.

Showkomplekset: Sarah Jaggi, Trine Nyhus Lørum, Hillevi S. Larsson og på piano Elisabeth Lundeby.

Vi byr på en lekker buffet med gode julesmaker og dertil et spenstig musikalsk show med morsomme tekster og typer.

Billetter kommer snart!
Lørdag 1. desember kl. 14:00 - kjøp billetter HER
Søndag 2. desember kl. 18:00
- kjøp billetter HER


Damenes Aften:
Julekabareten 2018: 20 i stil

Damenes aften feirer 20 år med cabaret. Men seg har de sin faste dirigent; Erland Dalen, sin faste ordkløver; Knut Faldbakken og årets gjest; Ole Børud

Billetter:

Onsdag 5. desember kl. 19:00 - Kjøp billetter
Torsdag 6. desember kl. 19:00 - Kjøp billetter
Fredag 7. desember kl. 18:30 - Kjøp billetter
Lørdag 8. desember kl. 15.30 - Kjøp billetter
Lørdag 8. desember kl. 19:00 - Kjøp billetter

Voksen: 370,- (+ avgift)
Student: 270,- (+ avgift)
Gruppe på mer enn 10: 350,- per billett (+ avgift)
OBS! Bestilling av gruppebilletter skjer på telefon 977 30 749

«Harpeklang i vinternatt»
Ellen Bødtker og Sølvguttene

Tirsdag 11. desember

En av vår tids mest anerkjente norske harpister, Ellen Bødtker, legger ut på førjulsturné under navnet «Harpeklang i vinternatt» med Sølvguttene. Her får man høre Ellen Bødtkers egne stemningsfulle musikk og kjente og kjære julesanger i vakre arrangementer som får julefreden til å senke seg.

- Tanken bak denne førjulsturnéen er å bringe noe nytt og tidløst til julekonsert-tradisjonen i Norge. Veldig mange ønsker seg vakker harpemusikk til jul, og jeg vil gi dem melodiøs, stemningsfull musikk, som gir gjenklang av en tradisjon i en travel førjulstid, forteller Ellen Bødtker.

På Harpeklang i vinternatt vil man få høre Ellen Bødtkers egne komposisjoner med vakre harpeklanger til guttesopraner fra Sølvguttene, ungdomsgruppa Voice Over og solister. På julekonsertene til konseptet ”Harpeklang i vinternatt” vil man blant annet få høre tekster som «Fred på jord», «For the beauty of the earth» og «Pacem» (fred) med gamle latinske tekster kommentert på Ellen Bødtkers helt egne måte; - Gjennom temaene i musikken og tekstene håper jeg å gi publikum et perspektiv på vår tid. Vår lille klode som vi alle bor på; hva er vår rolle her på jorden og hvordan vi kan ta vare på den og hverandre på best mulig måte.

Kjøp billetter HER

Årets romjulsteater: «Katten med støvlene»

Tradisjonen tro inviterer Hamar Teater hele familien på romjulsteater. I år er braksuksessen «Katten med støvlene» tilbake. En forestilling full av rampete katter, en artig møllersønn, en snarrådig prinsesse – og en skikkelig slem trollmann. Alle ingrediensene for en spennende tur i teateret er på plass!

Kjøp billetter her:

fr. 28 des. 15:00

fr. 28 des. 18:00

lø. 29 des. 15:00

lø. 29 des. 18:00

lø. 05 jan. 15:00

sø. 06 jan. 15:00

sø. 06 jan. 18:00

- - -


Påmelding for sesongen 2018/2019:

HBUT1 (1. - 4. klasse) – mandager kl. 17:15 – 18:00

HBUT2 (5. - 7. klasse) – mandager kl. 15:30 – 17:00

HBUT3 (8. klasse - 3. VGS)– mandager kl. 17:30 – 20:45

Påmeldingsfrist 24. august 2018


Kurs i steppdans på Hamar Teater fra 31. august

med Ella Gyri

Kurs på 14 uker i steppdans for nybegynnere, eller for deg som har steppa litt for lenge siden. Kurset koster 1400,-. Kurset er ukentlig hver fredag fra 31/8 tom. 30/11 fra klokken 17.30-19.00. Du kan stille spørsmål og melde deg på stepp@ellagyri.no - eller på HER. Dette kurset støttes med glade tilrop fra Tickle Toes Steppdansskole (steppdans.no) der Ella Gyri jobber som steppdanslærer resten av uka.

Kurset organiseres sammen med og hos Hamar Teater.

Les mer HER


Hamar Jazzklubb samarbeider med Hamar Teater!

Mer info om konsertene kommer snart!

Torsdag 4. oktober

Hildegunn Øiseth Quartet

Fredag 9. november

The Way Ahead

Onsdag 21. november

Baker Hansen

Fredag 23. november

Music for a while

Alle konserter starter kl. 20:00.


Leie Hamar Teater? / Teatersalongen / Turnékompaniet / Hamar Jazzklubb /De fem søylene

HAMAR TEATER, STRANDGATA 23 / TLF. 97730749 / WWW.HAMARTEATER.NO / ANDERS@KIPPERSUND.NO

lay-out, foto, pressebilder Jonas Jeremiassen Tomter


*Hamar Teaters klippekort og Kulturkortet gjelder

m/forbehold om feil og endringer i hele repertoaret!