Program / HBUT / «Tvillingene» - Sommeteater på Atlungstad Brenneri

Programslipp og konsert med Helge Lien Trio

Onsdag 14. februar kl. 20.00.

Programmslipp for årets AnJazz!

Samtidig blir det konsert med Helge Lien Trio som er en av de Spellemann-nominerte i årets jazz-kategori. Lien melder at konserten blir første konsert med Mats Eilertsen på bass i Helge Lien Trio! Per Oddvar Johansen på trommer. Få med deg hvem som besøker AnJazz Hamar Jazzfestival i mai, og en av Norges beste jazzpianister.

Billetter kjøper du HER

Emma Hegermann & William`s War Opposition

Fredag 23. februar - dørene åpner kl. 19:00

Konsert med Oslo-bandet Emma Hegermann og det lokale ungdomsbandet William`s War Opposition.

Emma Hegermann er et band fra Oslo som spiller melodiske visepoplåter med røtter i folkrock, med tekster på norsk. Bandet ledes av låtskriver og vokalist Cecilie Heramb, opprinnelig fra Hamar.

Hamarbandet William`s War Opposition er en gjeng med fire unge og slaskete studenter fra «planet earth». Bandet består av Markus Lierhagen, gitar og orgel (19), David Gunneng, trommer (17 -og tre-kvart), Christoffer Andrè Nymoen, bass (19) og David William Øynes, gitar, vokal, munnspill, orgel (18).

CC: Voksen 150,- / Ungdom 75,-
Fri alder!

HBUT3 presenterer

«Peer Gynt» av Henrik Ibsen

Kjøp billetter:

fredag 2. mars 18:00 - HER
søndag 4. mars 18:00 - HER
mandag 5. mars 18:00 - HER
tirsdag 6. mars 18:00 - HER

27 ungdommer i alderen 13-19 år er klare for å gi sin versjon av klassikeren Peer Gynt. Vi deler Ibsens svære drama mellom oss i grupper - hele ensemblet vil i tillegg møtes i de store massescenene. Vi vil lage en storslått versjon av en av verdenslitteraturens viktigste stykker.

Nordisk poesifestival | Rolf Jacobsen-dagene 2018

8. - 11. mars

Nordisk poesifestival | Rolf Jacobsen-dagene 2018. Göran Sonnevi er årets festivalpoet, og seminaret 8.–9. mars er viet forfatterskapet hans. Sonnevi kommer selv til festivalen og har en opplesning i Hamar Teater 9. mars. Dette blir ett av flere høydepunkter under festivalen, som denne gang samler poeter, litteraturforskere og -kritikere fra Sverige, Danmark, Island og Norge.

Informasjon om program og billettsalg: nordiskpoesifestival.no

ALICE

med Danselinja Stange VGS

Lørdag 17. mars klokken 15.00 og klokken 18.00.

Danselinja på Stange VGS. setter opp sin versjon basert på "Alice i Eventyrland" i Hamar Teater.

Les mer HER

AnJazz - Hamar Jazzfestival 2018

8. - 12. mai

Informasjon om program og billettsalg kommer snart på: anjazz.no


Sommerteater på Atlungstad Brenneri 2018

«Tvillingene» av William Shakespeare

Spilles i perioden: torsdag 21. juni - torsdag 5. juli

Sammen med gode og kjære kolleger byr nestentvillingene Anders, Peter, Sjur og Jonas Kippersund på latterbølger i Mjøskanten ved Atlungstad Brenneri i Stange Vestbygd – Nordens Toscana... elleve dager til ende!

Vi feirer fem-årsjubileumet vårt ved Mjøskanten med å ønske tilbake den hysteriske komedien «The commedy of Errors» - eller «Tvillingene» som vi kaller den. Det var den første forestillingen vi lagde på Atlungstad. Sentralt i denne elleville forvekslingskomedien står to forbyttede tvillingpar. Stykket regnes absolutt IKKE som Shakespeares mest severdige, men noe av grunnen til vår suksess var at vi kunne - og fremdeles kan - forsyne oss av samme genetiske søppelhaug: Fire brødre Kippersund, det hadde ikke engang gode gamle William & The Kings Men å ta av!

Hjertelig velkommen!

Kjøp billetter her:

to. 21 juni kl. 19:00 - stolplass / tribune

sø. 24 juni kl. 19:00 - stolplass / tribune

ma. 25 juni kl. 19:00 - stolplass / tribune

ti. 26 juni kl. 19:00 - stolplass / tribune

on. 27 juni kl. 19:00 - stolplass / tribune

to. 28 juni kl. 19:00 - stolplass / tribune

sø. 01 juli kl. 19:00 - stolplass / tribune

ma. 02 juli kl. 19:00 - stolplass / tribune

ti. 03 juli kl. 19:00 - stolplass / tribune

on. 04 juli kl. 19:00 - stolplass / tribune

to. 05 juli kl. 19:00 - stolplass / tribune

- - -


Påmelding og mer info om HBUT 2017-2018

HBUT1 - 1.-4. klasse

HBUT2 - 5.-7. klasse

HBUT3 - 8. klasse-3.vgs


Hamar Jazzklubb samarbeider med Hamar Teater!

Konsertstart kl. 20:00

2. Februar

ConFusion er et jazzfusion-band fra Bergen. Sekstetten fremfører sanger komponert av bandets leder og bassist Sigmund Vik.

8. februar

Skydive Trio leverer tett, intim og melodisk jazz. Gitarist Thomas T. Dahl, trommeslager Olavi Louhivuori og bassist Mats Eilertsen.

17. februar

Sundavind er et prosjekt bestående av 15 lovende jazzelever fra Sund Folkehøgskole. Prosjektet består av et egenkomponert og variert materiale, som presenteres i større og mindre ensembler, med en tydelig rød tråd på tvers av låtene.

13. mars

Tradisjonen tro skal andreklasse på jazzlinja ved NTNU i Trondheim reise på Norgesturné, men tro ikke et sekund at de lar seg styre av tradisjon. Epic Jazz Compilation består av ti norske og svenske musikere i alderen 20 – 24 år, og presenterer egenkomponert, nyskapende og mangfoldig musikk.

11. april

JUNO har sitt utspring fra jazzlinja på NTNU, og spiller orginale komposisjoner som utforsker grenseområdet mellom fri og arrangert musikk. En uvanlig besetning gir musikken et karakteristisk preg, og i landskapet blant rytmiske motiver og organisk samspill, kombineres kompleksitet og fengende lekenhet.

17. april

Den annerkjente saxofonisten Hanna Paulsberg kommer med kvartetten sin, og har denne gangen utvidet med den svenske trompetisten Magnus Broo.

26. april

Briskebyen Lyttermanslag, frontet av Frode Berntzen, slipper sitt debutalbum.Leie Hamar Teater? / Teatersalongen / Turnékompaniet / Hamar Jazzklubb /De fem søylene

Vi har åpent billettkontor i Strandgata 23 - hver mandag kl. 15:00-19:00!

HAMAR TEATER, STRANDGATA 23 / TLF. 97730749 / WWW.HAMARTEATER.NO / ANDERS@KIPPERSUND.NO

lay-out, foto, pressebilder Jonas Jeremiassen Tomter


*Hamar Teaters klippekort og Kulturkortet gjelder

m/forbehold om feil og endringer i hele repertoaret!