Program / HBUT / «Tvillingene» - Sommeteater på Atlungstad Brenneri / Utleie

HBUT2 - Forestillinger

En ny teatersesong nærmer seg slutten. Vi gleder oss til tre forestillinger flust av dyktige elever.
De har jobbet hardt - nå er det bare innspurten og finalen igjen!

Hamar er jo en festivalby, så da kan vi jo kalle dette en minifestival! Tre forskjellige forestillinger på samme sted og samme dag - også gjentar det seg igjen.... tre heile dagar til endes!

Søndag 22. april - Nattergalen kl. 16:00 / Den lille Havfruen kl. 17:00 / Lillebror kl. 18:00 - Kjøp billetter HER

Mandag 23. april - Lillebror kl. 17.30 / Nattergalen kl. 18.30 / Den lille Havfruen kl. 19.30 - Kjøp billetter HER

Tirsdag 24. april - Den lille Havfruen kl. 17.30 / Lillebror kl. 18.30 / Nattergalen kl. 19.30 - Kjøp billetter HER

Teater i Glåmdal presenterer:
«Å sette vinger på en stein» - en Hans Børli-cabaret i ord og toner

Mandag 23. april kl 20:00 - UTSOLGT

I Børli-forestillingen «Å sette vinger på en stein» skal publikum bli kjent med Hans Børlis liv og forfatterskap gjennom dramatiserte dikt og mye musikk. Teater i Glåmdal presenterer dikteren gjennom en varm og ekte forestilling, preget av forfatterens bredde og krydret med hans beske humor. Vi skal ut i tømmerkoia, til det blå dikterbordet, til Theatercafeen og den nattestille bygdesaga. Men først og fremst skal forestillingen forsøke å avlive myten om ”gubben på stubben”, og forsøksvis bevise at Hans Børli er en universell dikter av internasjonalt format

Å sette vinger på en stein er et samarbeid med Hans Børli-jubileet og DKS
og er en helaftens forestilling på turné, med musikere, sanger og to skuespillere.

Medvirkende:
Nils Oscar Ottesen (skuespiller/sanger), Sten Bjørge Hansrud (skuespiller/sanger), Marianne Bye Granheim (sanger/skogrå),
Krister Skadsdammen (multimusiker), Kari Ingelsrud ( treblås), Berit Billingsø (tangenter),
Kjetil Hjerpset (bass), Øivind Roos (regi, musiker, sanger, skuespiller)

Billetter kjøper du HER

1. mai-konsert med Odd R. Antonsen Storband & Karin Krog

Tirsdag 1. mai kl. 18:00

Odd R Antonsen storband feirer 50 års jubileum i 2018! Storbandet satser ekstra i jubileumsåret, og på sin tradisjonelle første mai-konsert tar de med seg ingen ringere enn Karin Krog til Hamar Teater! Den anerkjente jazzvokalisten debuterte på slutten av 50-tallet og har sunget med mange av jazzhistoriens store navn. Rekken med priser og utmerkelser er uendelig lang, og hun ble i 2016 innlemmet i Rockheim Hall of Fame.

Billetter kjøper du HER

Sol i skuggeskog

Onsdag 2. mai gjester Sol i skuggeskog nok en gang Hamar Teater. Med seg i bagasjen har de et bredt utvalg av låter fra deres tre albumutgivelser, som alle har fått strålende anmeldelser i blant annet Hamar Arbeiderblad. Ta turen til teateret og nyt en intim og melodiøs maikveld med den folkekjære visepoptrioen.

"Bytta bort fela - fekk steelgitar igjen."

Fredag 10.11.17 slapp Sol i skuggeskog sitt tredje album "Den eine" på Talik Records. Om utgivelsen ikke staker ut en helt ny musikalsk kurs for bandet, er det liten tvil om den markerer en dreining mot et mer nyansert låtunivers. Musikken er fortsatt tuftet på det samme fundamentet, men nye og mer klassiske pop-elementer er mer fremtredende enn noen gang i skuggeskogen. Der hvor fela tidligere var melodiførende finner man nå både mellotron, hammondorgel, rhodes, steelgitar og bouzouki.

Kjernen i musikken er melodien og ordet. På albumet finner man tekster fra tre tekstforfattere; Finn Sandum, Aslaug Høydal og Einar Lian-Bjørgum. Ulike tekstforfattere i og for seg, men som alle samler seg rundt den samme tematikken og holder seg i det samme miljøet. Lengsel, håp, kjærlighet, sorg, savn og glede er stikkord som kan gi et bilde på innholdet i tekstene - et innhold som de aller fleste vil kunne kjenne seg igjen i.

AnJazz - Hamar Jazzfestival 2018

8. - 12. mai

Informasjon om program og billettsalg kommer snart på: anjazz.no

Konsert med Feriekolonien

Lørdag 16. juni kl. 22:00

Noen av Hamarregionens aller beste musikere tar ferien på forskudd med musikalsk sommerkalas på Hamar Teater! Sammen har denne gjengen gullplater, Spellemannsnominasjoner, Grammys og Emmys, turnert og spilt jorda rundt! I fjor ble Feriekolonien samla for første gang, og i år gjenoppstår kollektivet til staskonsert teateret!
Det blir musikk fra egne kataloger ispedd Feriekoloniens favorittlåter.

Feriekolonien består av:
Erik Faber - Aud Ingebjørg Barstad – Ørnulv Snortheim – Børre Flyen
Bjørn Thomassen – Magnus Østvang – Johanne Kippersund Nesdal


BILLETTER kjøper du HER


Sommerteater på Atlungstad Brenneri 2018

«Tvillingene» av William Shakespeare

Spilles i perioden: torsdag 21. juni - torsdag 5. juli

Sammen med gode og kjære kolleger byr nestentvillingene Anders, Peter, Sjur og Jonas Kippersund på latterbølger i Mjøskanten ved Atlungstad Brenneri i Stange Vestbygd – Nordens Toscana... elleve dager til ende!

Vi feirer fem-årsjubileumet vårt ved Mjøskanten med å ønske tilbake den hysteriske komedien «The commedy of Errors» - eller «Tvillingene» som vi kaller den. Det var den første forestillingen vi lagde på Atlungstad. Sentralt i denne elleville forvekslingskomedien står to forbyttede tvillingpar. Stykket regnes absolutt IKKE som Shakespeares mest severdige, men noe av grunnen til vår suksess var at vi kunne - og fremdeles kan - forsyne oss av samme genetiske søppelhaug: Fire brødre Kippersund, det hadde ikke engang gode gamle William & The Kings Men å ta av!

Hjertelig velkommen!

Kjøp billetter her:

to. 21 juni kl. 19:00 - stolplass / tribune

sø. 24 juni kl. 19:00 - stolplass / tribune

ma. 25 juni kl. 19:00 - stolplass / tribune

ti. 26 juni kl. 19:00 - stolplass / tribune

on. 27 juni kl. 19:00 - stolplass / tribune

to. 28 juni kl. 19:00 - stolplass / tribune

sø. 01 juli kl. 19:00 - stolplass / tribune

ma. 02 juli kl. 19:00 - stolplass / tribune

ti. 03 juli kl. 19:00 - stolplass / tribune

on. 04 juli kl. 19:00 - stolplass / tribune

to. 05 juli kl. 19:00 - stolplass / tribune

- - -


Påmelding og mer info om HBUT 2017-2018

HBUT1 - 1.-4. klasse

HBUT2 - 5.-7. klasse

HBUT3 - 8. klasse-3.vgs


Hamar Jazzklubb samarbeider med Hamar Teater!

Konsertstart kl. 20:00

13. mars

Tradisjonen tro skal andreklasse på jazzlinja ved NTNU i Trondheim reise på Norgesturné, men tro ikke et sekund at de lar seg styre av tradisjon. Epic Jazz Compilation består av ti norske og svenske musikere i alderen 20 – 24 år, og presenterer egenkomponert, nyskapende og mangfoldig musikk.

11. april

JUNO har sitt utspring fra jazzlinja på NTNU, og spiller orginale komposisjoner som utforsker grenseområdet mellom fri og arrangert musikk. En uvanlig besetning gir musikken et karakteristisk preg, og i landskapet blant rytmiske motiver og organisk samspill, kombineres kompleksitet og fengende lekenhet.

17. april

Den annerkjente saxofonisten Hanna Paulsberg kommer med kvartetten sin, og har denne gangen utvidet med den svenske trompetisten Magnus Broo.

26. april

Briskebyen Lyttemannslag, frontet av Frode Berntzen, slipper sitt debutalbum.Leie Hamar Teater? / Teatersalongen / Turnékompaniet / Hamar Jazzklubb /De fem søylene

HAMAR TEATER, STRANDGATA 23 / TLF. 97730749 / WWW.HAMARTEATER.NO / ANDERS@KIPPERSUND.NO

lay-out, foto, pressebilder Jonas Jeremiassen Tomter


*Hamar Teaters klippekort og Kulturkortet gjelder

m/forbehold om feil og endringer i hele repertoaret!